Crazy Time strategie

Crazy time strategie

Crazy Time is natuurlijk een fantastisch spel om te spelen. Naast de bonus features staat er natuurlijk ook veel geld op het spel. Er zijn maar weinig spellen waarbij je elke ronde kans maakt op 500.000. Natuurlijk wil jij straks ook één van de winnaars worden. Het kan handig zijn om hiervoor gebruik te gaan maken van een Crazy Time strategie. De afgelopen tijd zijn er verschillende strategieën online verschenen die je kan gebruiken bij dit spelletje. Ben je benieuwd welke strategie jouw misschien wel de winst gaat opleveren? Dan zit je hier helemaal goed! Wij hebben namelijk alle strategieën voor je op een rijtje gezet. Zo weet je meteen welke strategie je kan uitproberen als je Crazy Time live speelt!

Crazy Time draait echt om de bonus features

Eigenlijk heb je twee opties waarop je geld kan inzetten. Je kan gewoon je geld gaan inzetten op de multiplier getallen. Of je kan je geld inzetten op de bonus features. Natuurlijk kan je ook op alles tegelijk je geld inzetten. Maar hoe meer je spreid, hoe kleiner de kans is dat je iets overhoudt.

Je moet dus echt keuzes gaan maken waar je nu op gaat inzetten. Als we eerlijk zijn draait dit spel om de bonus features. Elke speler wacht tot het moment dat er een bonus feature gedraaid wordt. De bonus features zijn niet alleen leuk om te spelen, maar leveren je ook nog eens het meeste geld op!

Wil je winnen? Zet dan op de bonus features in

Een belangrijke tip die we weggeven voor jouw Crazy Time strategie is dat je moet inzetten op de bonus features. Je kan beter een ander spelletje gaan spelen als je alleen geld inzet op de getallen in het spel. Zorg er dus voor dat je ook actief gaat inzetten op de bonus features.

Je kan zelfs overwegen om de multipliers links te laten liggen. Deze zijn eigenlijk puur voor de opvulling van het spel. Het echte prijzengeld wordt pas verdeeld op het moment dat de bonus features geactiveerd worden. Kortom zet vooral in op de bonus features

Optioneel: Combineer je bonus met één cijfer

Combineer je bonus met een cijfer

Een Crazy Time strategie die we wel vaker tegenkomen is de combinatie tussen een bet op een getal en de bonus features. De bet op het getal doe je eigenlijk om af en toe een kleine winst mee te pakken. Wij adviseren om hiervoor je geld in te zetten op 2. Het is statistisch bewezen dat 1 en 2 het vaakst vallen als er een getal valt. Doordat de 2 een multiplier van 2 geeft is de uitbetaling hierbij net iets fijner dan bij 1. Onze tip is dus om een kleine inzet op de 2 te plaatsen. De rest van je budget verdeel je over de bonus features. Uiteindelijk is namelijk je doel om de bonus spellen te spelen en hier het meeste geld mee te winnen bij Crazy Time. Het grote geld wordt namelijk echt niet verdeeld met de standaard multipliers op het wiel.

Is er ook een bonus waar je het beste geen geld op in kan zetten?

Ja er is 1 bonus die relatief vaak valt, maar wij eigenlijk altijd overslaan en dit is Coin Flip. Als deze bonus eindelijk geactiveerd wordt is het nog helemaal niet zeker of je gaat winnen. De kans dat je deze bonus wint is 50/50. Terwijl je bij de meeste bonussen standaard eigenlijk altijd wint. Dit is voor ons een reden om deze bonus feature eigenlijk sowieso uit te sluiten. Je kan dan veel beter je geld gaan inzetten op andere bonus features waarbij je eigenlijk wel altijd wint.

Crazy Time strategie: inzetten op de getallen en 1 bonus

inzetten op de getallen en 1 bonus

Spelers die al wat ervaring hebben met Crazy Time weten dat er 1 bonus is waar je het meeste geld mee kan winnen. Dit is het Crazy Time bonusspel. Dit spel staat niet voor niets maar 1 keer op het wiel. Er zijn spelers die hier specifiek op gaan inzetten. Maar doordat dit spel slechts 1 keer op het wiel voorkomt is de kans dat die valt heel klein. Je moet soms rondes achter elkaar spelen voor het eindelijk raak is. Er zijn daarom spelers die hun verliezen opvangen met de getallen. Ze zetten een budget in op alle getallen + 1 bonus en dat is Crazy Time. Elke keer als de getallen vallen worden de verliezen weer een beetje goed gemaakt en opgevangen. Zo kan je door blijven spelen zonder dat je budget echt op raakt. Daarnaast zet je een groter getal in op de Crazy Time bonus. Zodra die eindelijk valt kan je het grote geld gaan binnen harken.

Je budget gaan verdelen

Nu je weet hoe je gaat inzetten is het tijd om je budget te gaan verdelen. Wij verdelen ons budget op basis van winkansen. Het is bekend dat 1 en 2 vaker vallen. We zetten daarom € 5 in op 2 en € 2 op 1. We zetten € 1 in op drie bonus features en 5 en 10. Dit betekent dat we aan een inzet € 12 kwijt zijn. Je kan deze verhouding natuurlijk ook aanpassen aan je eigen budget. Je zorgt dus eigenlijk ervoor dat je op de getallen die het vaakst vallen wat meer geld inzet en de rest een klein bedrag.

Met de Top spin kan er nog een extra multiplier worden toebedeeld aan de getallen. We zien regelmatig een extra multiplier van 10 voorbij komen. Stel 2 valt en dit is best realistisch. Dan win je normaal € 10. Dit is net niet genoeg om je verlies goed te maken, maar het kan ermee door. Dankzij de extra multiplier kan dit nu oplopen tot € 100. Zo kan je weer even vooruit met een inzet van slechts € 12. Zo kunnen de getallen je verliezen gaan opvangen. Zodra de bonus feature valt kan je pas echt geld gaan winnen!

Tip: Speel je voor het eerst? Speel eens met een klein budget

Je hoeft deze Crazy Time strategie van hierboven natuurlijk niet direct toe te passen. Natuurlijk zijn er veel succesverhalen te lezen over dit spelletje. Maar verwacht echt niet meteen flink te gaan winnen. Het duurt soms wel een uur voor er een keer een bonus feature geactiveerd wordt. Dit doen ze expres zodat spelers afhaken en het casino de winst voor zichzelf kan houden.

Het kan daarom slim zijn om niet teveel te verwachten. Zet gewoon eerst eens een klein bedrag in. Kijk gewoon hoe het spel verloopt en speel hier later op in door wat meer geld in te zetten. Het scheelt je kan bij dit spel al vanaf € 1 meespelen. Je hoeft dus echt niet meteen een groot budget in te gaan zetten.

Tip: Verwacht niet te snel een bonus

Verwacht niet te snel een bonus

De bonus features daar draait het natuurlijk om. Maar het is slim om dit spel niet te gaan spelen met het idee dat je wel even een bonus krijgt. Het komt best vaak voor dat je soms wel 30 spins speelt zonder bonus feature. Het is dan handig dat je voldoende budget hebt en je verliezen kan opvangen. Wij spelen daarom ook vaak met maar 2 getallen en 3 bonus features. We zetten geld in op 2 en 10 en hopen dat dit voldoende is om een paar keer de verliezen goed te maken. We spelen net zolang door tot eindelijk de bonus geactiveerd wordt. De bonus feature spelen we vaak maar met een inzet van € 1 per bonus feature.

Tip: Wees voorbereid op het plaatsen van een inzet

Crazy Time heeft een vrij snelle doorloop. Aan het begin van het spel krijg je 15 seconden de tijd om je inzet te plaatsen. Dit is echt niet lang helemaal niet als je geen super snelle internetverbinding hebt. Zorg er dus voor dat je vooraf al je Crazy Time strategie opschrijft.

Je weet zo precies hoe je gaat inzetten op het moment dat het scherm geactiveerd wordt. Dit is fijn want zo weet je welke stappen je moet nemen. Zo hoef je niet meer te twijfelen waardoor je misschien te laat bent om definitief je inzet te plaatsen.

Martingale strategie inzetten bij Crazy Time

Een Crazy Time strategie die soms ook gebruikt wordt is Martingale. Wij raden eigenlijk af om deze te gebruiken. Vooral omdat er soms 30 spins echt helemaal niets gebeurt. Bij Martingale begin je met een lage inzet. Elke ronde zet je daarna steeds iets hoger in. Je verdubbeld namelijk je inzet per verlies. Maar daarbij spreid je inzet ook nog eens over alle inzet opties.

Je begint bijvoorbeeld met € 1 op alle vakjes. Daarna verdubbel je de inzet op de vakjes die niet gewonnen hebben. De vakjes die wel winnen zet je weer terug op € 1. Het kan een heel systeem zijn waarbij je wel wat aantekeningen kan gebruiken. Maar uiteindelijk kunnen bij een aantal vakjes (vooral de bonus features) je verliezen echt hoog oplopen. Het is dus de vraag of dit echt de beste strategie is om in te zetten bij Crazy Time.

€250 + 100 FS